+36 1 883 88 55

RÓLUNK

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött mára egy stabil és megbízható rendszert dolgozott ki

A felgyorsult logisztikai folyamatokban elengedhetetlen, hogy az ellátási lánc résztvevői ne rendelkezzenek naprakész, pontos információkkal a szállítmányok állapotáról. Az e-track azért jött létre, hogy meglévő és leendő partnereinek is a maximumot nyújtsa: állandó készenlétben, folytonos információszolgáltatással biztosítja, hogy minden egyes szállítmány a lehető leggördülékenyebben jusson el a célállomásra, és hogy minden ellátási folyamat megfelelően működjön.

A megbízó és a vevő érdekeit egyaránt szem előtt tartva törekszünk arra, hogy a logisztika ne egy újabb problémát jelentsen, hanem megoldást a hétköznapi feladatok során. Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött mára egy stabil és megbízható rendszert dolgozott ki, mely egyedülálló módon segít a szállítmányok nyomon követésében, a logisztikai feladatok lebonyolításában, ezáltal pedig a mindennapok egyszerűbbé tételében.

KÜLDETÉSÜNK

Mi, az e-track elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy értéket teremtsünk partnereink számára. Célunk az állandóság, így arra törekszünk, hogy egyszerűen és átláthatóan álljunk partnereink rendelkezésére, ezzel is elősegítve a pontos és eredményes munkát. Ezek az elkötelezettségek teszik lehetővé, hogy partnereink számára is tartós, fenntartható értékeket teremtsünk.

BODOR ÁRPÁD

ÜGYVEZETŐ

CSAPATUNK AZ ÖN LOGISZTIKAI SZOLGÁLATÁBAN