+36 1 883 88 55

Az olyan előre nem látható problémák, mint például a hőmérséklet ingadozás vagy a páratartalom egyenetlenség meglehetősen nagy kárt tudnak okozni az ellenőrzés alá tartozó termékekben, legyen az egy fix helyen vagy éppen úton egy kamionban. A legtöbb hűtött terméket a megadott hőmérsékleti határokon belül kell tartani, mivel fennáll annak a veszélye, hogy a tárolás során a nem megfelelő tartományban lévő termékek megromlanak és eladhatatlanná válnak.

Éppen ezért fontos az, hogy a hűtési lánc valós idejűleg legyen monitorozva, a hűtőnapló manuális vezetése azzal a hátránnyal jár, hogy nem percre pontos, így kockázatos, mivel nem tudja a folyamatos jelenlétet és ellenőrzést biztosítani. Az e-track online hőmérsékletfigyelő szolgáltatása automatikusan monitorozza a konyhai hűtőket, a gyógyszertárolókat, a hűtött raktárakat, a szállítóeszközöket és értesít a veszélyre, mielőtt a kár bekövetkezne.

A monitorozás során valós idejű érzékelőkkel válik lehetővé, hogy azonnal értesítést kapjunk, a beállított határértékektől való eltérésekről . Az észlelt eltérésekről egy az ügyféllel előre egyeztetett eljárásrend (SOP=Standard Operational Procedure) szerint történik az intézkedés, ily módon kerülve el, hogy az áruban kár keletkezzen. A valós idejű adatok segítségével gyors és hatékony döntéseket hozhatunk, a hűtési lánc folytonosságának érdekében. A kapott hely- és állapot adatokkal az ellátási lánc kvantitatív adatokkal optimalizálható. Például, ha a múltbeli adatok alapján a hőmérséklet ingadozások gyakrabban előfordulnak egy adott helyszínen, akkor ennek megfelelően a hűtött környezet módosítható. Számos adatvezérelt optimalizálási módszer létezik, amelyek elérhetővé válnak, amint a monitorozásból kiderülnek a kritikus adatok.

Hűtőfigyelő szolgáltatásunkkal nem kell többet hűtőnaplót vezetni, a teljes hűtési láncot tudjuk figyelni a gyártástól, konyhától a végfelhasználóig. Amennyiben a hőmérséklet eltér az előre beállított értéktől, értesítünk úgy, ahogy te szeretnéd. További információkért keress minket a www.hutofigyelo.hu weboldalon.